Onze mensen

Maarten, vrachtwagenchauffeur

“We werken in een klein en gezellig ploegje.”

John, meestergast

“De samenhorigheid onder de mensen is erg groot, het is een tof team.”

Dave, vakman wegenbouw

“We hebben modern materieel en dat is leuk om mee te werken !”

Marcel, machinist

“Onze werven zijn steeds dichtbij, makkelijk bereikbaar en het vervoer is goed geregeld.”

Sinterklaasfeest

Elk jaar (eind november) komt de Sint en zijn Pieten op bezoek bij ATF. Er wordt telkens rond een thema gewerkt, waar alle ATF-kids t.e.m. 10 jaar aan kunnen deelnemen. Zo beleven zij, samen met de ouders een leuke namiddag met leuke cadeau’s en veel lekkers …

Personeelsfeest

Ieder 1,5 jaar organiseert ATF een personeelsfeest voor zijn werknemers en hun partner. Telkens wordt er rond een ander thema iets leuks gedaan, zo kan ATF zijn werknemers bedanken voor de goede samenwerking. 

Opleidingsweek

De eerste week na de kerstvakantie in januari, organiseert ATF een opleidingsweek. Dit doen we zodat alle werknemers kunnen blijven bijleren en in orde blijven met alle nodige vergunningen en vereiste attesten.

Hierbij enkele voorbeelden van opleidingen die er worden gegeven tijdens de opleidingsweek: Opfrissingscursussen EHBO, aanslaan van lasten, ergonomie, gebruik van vergunningen, VCA, code 95, heftruck, mini-graver, meten en uitzetten, werken met adembescherming, het werken in besloten ruimten, het veilig omgaan met asbest, …

Kermisloop

Elk jaar neemt ATF ook deel aan de Kermisloop aan de grensgemeente Putte. Dit evenement vindt steeds plaats in oktober waar alle ATF’ers vrijblijvend aan kunnen deelnemen. Ze kunnen zich wagen aan de 5 – en/of de 10 km loop.

Halfjaarlijkse vergadering

De laatste dag voor het bouwverlof organiseert ATF een zesmaandelijkse vergadering voor al zijn ATF’ers. Deze dag staat telkens in het thema van veiligheid. Aangezien dit op een interactieve manier gebeurd, is dit een leuke teambuilding activiteit om de vakantie mee te starten. 

Fotoshoot kids

ATF gaat creatief om met zijn marketing daarom organiseren wij om de paar jaar een fotoshoot met de kinderen van ATF. Deze foto’s gebruiken we dan voor commerciële doeleinden zoals campagnes, affiches, onze website, sociale media enzovoort.   

Dag zonder schoofzak

Jaarlijks krijgt ATF een evaluatie van zijn klanten. Wanneer de evaluaties positief zijn trakteert ATF op een lekkere lunch voor alle werknemers op de werven. 

Opleidingen