Grensarbeiders

Werken over de grens

Wist je dat meer dan de helft van onze werknemers net over de grens uit Zeeland en Brabant komen? Je hebt ze vast al zien rijden met die gele autootjes!? 

Voordelen

Het klopt inderdaad dat, als je grensarbeider wordt, je recht hebt op een aantal financiële en sociale voordelen die op jaarbasis zeker de moeite waard zijn. Je nominale premie valt bijvoorbeeld weg en toch kun je zowel in Nederland als in België naar de dokter. De kinderbijslag ligt in België ook een stuk hoger. Daarbij bouw je ook een beter pensioen op en zijn er nog tal van andere voordelen. Zeker specifiek als je in de wegenbouw komt werken. De bouw kent namelijk diverse extra’s en premies die jaarlijks zeker de moeite waard zijn. Onze chauffeurs worden ook volgens de CAO van de bouw betaald en profiteren dus ook mee van de vele voordelen.

Administratie

De stap zetten lijkt misschien groot. Misschien denk je wel dat dit een papieren rompslomp met zich meebrengt? Nee hoor, daar hebben wij bij ATF speciaal Tinne voor in dienst. Tinne werkt al 25 jaar bij ATF en zij weet hoe het allemaal werkt. Zij regelt voor jou echt álles!

Aan de slag als grensarbeider?

Je komt terecht in een gezond bedrijf met een fijne collega's die samenwerken als eenteam/familie. Onze ATF-ers  halen elkedag weer het beste uit zichzelf, ze zijn trots op hun werk, beleven plezier opde werkvloer en hebben vertrouwen in elkaar. Ze werken met top materieelen gereedschap, er heerst een no-nonsens mentaliteit en we hebben kortelijnen. We vinden het vooral belangrijk dat je bij ATF geen nummer bent.