Grensarbeiders

Werken over de grens

Wist je dat meer dan de helft van onze werknemers net over de grens uit Zeeland en Brabant komen? Je hebt ze vast al zien rijden met die gele autootjes!? 

Voordelen

Het klopt inderdaad. Als grensarbeider heb je recht op een aantal financiële en sociale voordelen die op jaarbasis zeker de moeite waard zijn. Je nominale premie valt weg en toch kun je zowel in Nederland als in België naar de dokter. De kinderbijslag ligt in België een stuk hoger. Daarbij bouw je ook een beter pensioen op en zijn er nog tal van andere voordelen. Zeker specifiek als je in de wegenbouw komt werken. De bouw kent namelijk diverse extra’s en premies. Onze chauffeurs worden volgens de CAO van de bouw betaald en profiteren mee van de vele voordelen.

Administratie

De stap zetten lijkt misschien groot. Misschien denk je wel dat dit een papieren rompslomp met zich meebrengt? Nee hoor, daar hebben wij bij ATF speciaal Tinne voor in dienst. Tinne werkt al 25 jaar bij ATF en zij weet hoe het allemaal werkt. Zij regelt voor jou echt álles!

Aan de slag als grensarbeider?

Je komt terecht in een gezond bedrijf met fijne collega's die samenwerken als één familie. Onze ATF-ers  halen elke dag het beste uit zichzelf, ze zijn trots op hun werk, beleven plezier op  de werkvloer en hebben vertrouwen in elkaar. Ze werken met top materieel en gereedschap, er heerst een no-nonsens mentaliteit en we hebben korte lijnen. We vinden het vooral belangrijk dat je bij ATF geen nummer bent.