Nieuws

Womed Award 2018

2019/02/27

Terug
Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen zijn opnieuw – én voor de 20ste keer – hun zoektocht naar straf, vrouwelijk ondernemerstalent gestart.
Uit hun zoektocht kwamen er bij de jury 3 finalisten uit, waaronder Mieke Frijters, een zaakvoerdster van Wegenbouwbedrijf ATF ‘de juiste weg’ uit het Antwerpse.
ATF een familiebedrijf sinds 1960, actief in grond- wegenis en rioleringswerken, bodemsaneringen en recycling van wegenbouwmateriaal. Ze zijn gespecialiseerd om deze werken uit te voeren voor hun klanten in de Antwerpse Haven, de (Petro)Chemische Industrie, en Vlaamse Overheden.
Bij Mieke Frijters komen haar werknemers op de 1e plaats. Zij noemt het haar belangrijkste investering die je hebt in je bedrijf. Fantastische mensen om je heen verzamelen is belangrijk. Je kunt het niet alleen. En dat moet je koesteren. Door hier extra op in te zetten is ze er van overtuigd dat: ‘Een tevreden werknemer de ‘juiste weg’ is naar een tevreden klant'. Mieke Frijters wist de jury te overtuigen dat zij al ‘vrouw’ in de ‘wegenbouw’ weet hoe ze haar ‘mannetje’ moet staan. Ondernemen is niet alleen hard werken. Je moet het graag doen, verstand van zaken hebben, én je bent als leider de coach van jouw TOP-team. Het is jouw taak als ondernemer om je mensen te inspireren. Daarbij is het belangrijk om duidelijk je koers aan te geven waar je naartoe wilt.
'Een tevreden werknemer de ‘juiste weg’ is naar een tevreden klant'

Deel dit op

Werken met ATF?