Nieuws

17-03-2020 Coronavirus

2020/03/17

ATF nv

Terug
De directie van ATF de juiste weg, het wegenbouwbedrijf uit Zandvliet legt alle werven gecontroleerd & georganiseerd stil in strijd tegen Coronavirus

Het was een enorm moeilijke beslissing voor me maar ik heb besloten om voorlopig alle activiteiten  gecontroleerd stop te zetten. Enkel wie nodig is om de veiligheid op de werven te garanderen gaat nog aan de slag.  Dit als preventiemaatregel om het besmettingsgevaar/verspreiding van COVID-19 verder te voorkomen.

Het coronavirus grijpt ons allemaal erg aan. Het persoonlijke leven van ons allen staat even helemaal op zijn kop. De impact van het Covid-19 virus op de hele samenleving is gigantisch.

Als ATF staan we altijd voorop om maatregelen die de veiligheid gezondheid op de werkvloer bevorderen, te bepleiten en te realiseren. Het lijkt ons dan ook niet meer dan logisch dat we deze maatregelen nu toepassen.

De veiligheid en gezondheid van onze collega’s op de werkvloer, en van de vele gezinnen staan hier voor ons centraal bij het nemen van deze beslissing. We menen dat de risico’s te groot zijn als we onze activiteiten zouden voortzetten.

Het is allemaal nieuw, dus ook voor mij wordt het koffiedik kijken om alles geregeld en opgelost te zien. Maar ik ben er zeker van dat we, mits een gezonde dosis flexibiliteit en verantwoordelijkheidszin, deze crisis samen tot een goed einde kunnen brengen. #blijfthuis #samentegencorona #stayathome #blijfinuwkot

Mieke Frijters CEO van ATF nv 

Deel dit op

Werken met ATF?