Nieuws

ATF wint BASF Safety Award

2018/06/22

BASF

Terug
BASF beloont elk jaar in de maand juni haar veiligste aannemer op het terrein. De jury loofde vooral ATF's duurzame veiligheidscultuur die ingeburgerd is bij alle ATF-werknemers. Het duurzaam succes is een samenspel van een goede ontwikkeling van veiligheidsleiderschap, -gedrag en -communicatie bij elke ATF-werknemer. Sinds de opstart van de Safety Award in 2013 werd ATF Wegenbouw al elke keer genomineerd. Dit jaar was het voor de eerste keer raak.

BASF Antwerpen beloont ieder jaar haar veiligste aannemer op het terrein. Daarbij wordt niet enkel naar het eindresultaat gekeken, maar ook naar de gedane inspanningen. Zo gaat de chemiereus proactief te werk en stelt het jaarlijks een jaarprogramma rond veiligheidsdoelstellingen op. Op het terrein van BASF gaan jaarlijks zo’n 30 contractoren aan de slag. Dit jaar koos de jury voor ATF Wegenbouw boven het Antwerpse HCI, Samoco uit Zwijndrecht, Ferris en Everest Industriële Montage.

"De duurzame veiligheidscultuur van ATF is ingeburgerd bij al haar vaklui. Hun duurzaam succes is een samenspel van een goede ontwikkeling van veiligheidsleiderschap, -gedrag en -communicatie bij elke ATF-werknemer", zegt Bernd Brian, senior vice president bij BASF.

Deel dit op

Werken met ATF?