Nieuws

Job Webinar

2021/02/08

ATF nv

Terug
ATF - Job Webinar

ATF organiseert regelmatig job dagen op haar bedrijf. Ook zijn we regelmatig te vinden op dorpsdagen of jobbeurzen in de regio.
Altijd super toffe dagen waarbij sollicitanten of stagiairs volledig vrijblijvend het sfeertje kunnen komen opsnuiven van ATF.
Er zijn dan veel ATF collega’s aanwezig die allemaal verschillende functies uitvoeren binnen het bedrijf.
Op deze manier kan iedere sollicitant of stagiair op een informele, toegankelijke manier allerlei informatie vragen over de job, en waarom het zo leuk is om in een wegenbouwbedrijf te werken,
én waarom ze nu juist voor ATF moeten kiezen. Waarom is bij ATF werken zoveel anders dan bij andere (wegenbouw)bedrijven?

Tijdens deze Corona tijd is het niet zo gemakkelijk om zo’n dag te organiseren waarbij er veel mensen tegelijk uitgenodigd worden op ons bedrijf. Ook beurzen en dorpsdagen zijn afgelast.
Natuurlijk kun je gewoon naar onze website gaan, waar al héél veel informatie te vinden is. Zelfs voor sollicitanten die net over de grens komen uit Nederland is er veel informatie te vinden.

Onze belangrijkste quote van het bedrijf is “Een gelukkige werknemer is de juiste weg naar een tevreden klant! Dat kun je wel roepen, maar doen is nog iets anders. Toch?
Vorig jaar heeft ATF het certificaat behaald van ‘Great Place To Work’. Ik kan je verzekeren dat krijg je niet zomaar, dat moet je verdienen, en daarover beslissen onze ATF’ers.

Dus geen jobdag dan? Jawel!! Speciaal voor jou organiseren we op dinsdagavond 2 maart om 18:30u een gratis webinar!

Wat moet je doen om hieraan deel te nemen?
Schrijf je in via deze link. Het is volledig gratis en duurt ongeveer een half uurtje. Als je ingeschreven bent ontvang je van ons een link in je mailbox waarmee je kunt inloggen op de avond zelf. Dit is volledig privé, je volgt mee vanuit je luie zetel op je PC, tablet of Smartphone. Wij of andere deelnemers kunnen jou niet zien maar jij ons wel natuurlijk.
Via de chat kun je de avond zelf ook vragen stellen. Maar doe je dit liever achteraf, dan mag dat ook natuurlijk.

We kijken er naar uit dat je erbij bent!!

Deel dit op

Werken met ATF?