Ons bedrijf

Onze visie

ATF staat bekend als een standvastige partner voor zijn klanten. We geven onze klanten meerwaarde door een continue focus op kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en milieu. Hierdoor zijn we een partner die meedenkt, mee droomt en mee durft!

 

Door één werfleider op iedere werf te plaatsen en vooral te werken met “eigen ATF mensen”, is er steeds een vast aanspreekpunt aanwezig zodat we kort op de bal kunnen spelen indien nodig. We streven dan ook steeds naar verbetering op alle vlakken en dragen veiligheid, kwaliteit en klantentevredenheid hoog in het vaandel.

 

Om dit te bereiken hebben we ontzettend veel aandacht voor onze sterkste troef: onze mensen! Door voldoende opleidingen, nauwlettende opvolging, begeleiding op maat én een toffe werksfeer zijn onze mensen gebeten door de ATF-microbe! Zo hebben ze steeds oog voor onze belangrijkste kernwaarden: veiligheid en kwaliteit!

Ons materieel

ATF heeft een modern en goed onderhouden machinepark. We werken steeds met goede gereedschappen, die aan de nodige veiligheids-, milieu- en ergonomienormen voldoen.

 

We beschikken over een eigen technische dienst, die instaat voor het onderhoud van onze machines en gereedschappen. Met hun vakmanschap en technische kennis, zorgen zij ervoor dat je dagelijks met veilig materieel de werf op kan.

 

We vinden het belangrijk dat naast de preventieadviseur en de technische dienst, ook de mensen die het materieel dagelijks gebruiken, gehoord worden bij de aanschaf van nieuw materieel en gereedschappen. Tenslotte zijn het deze mensen die gericht advies kunnen geven over de belangrijkste aspecten omtrent ergonomie, gebruiksgemak, … van de toekomstige aankopen. Zo trachten we ervoor te zorgen dat alle partijen inbreng hebben en iedereen tevreden is.

ISO & VCA-P

Sterke focus op kwaliteit, veiligheid en mileu

Kwaliteit ISO 9001: 2015

 

Het volledige productieproces verloopt volgens strikte procedures. Onze interne procedures worden nauwlettend bewaakt en regelmatig in vraag gesteld om de efficiëntie en effectiviteit te verbeteren. Zo is er een sterke controle om de kwaliteit steeds te garanderen en onszelf steeds te verbeteren!

 

Milieu ISO 14001: 2015

 

ATF heeft een bijzondere aandacht voor het milieu en duurzaam ondernemen. Zo hechten we veel belang aan de beheersing van afvalstromen, het reduceren van ons brandstofverbruik en het vermijden van bodem- en waterverontreiniging.

 

Veiligheid VCA-P: 2017/6.0

 

Het garanderen van de veiligheid voor onze medewerkers is een absolute prioriteit van ATF. Jaarlijks besteedt ATF ruime aandacht aan diverse veiligheidsopleidingen, maandelijkse toolboxmeetings, PBM’s, enzovoort zodat veilig werken geen opgave is, maar een evidentie! Ons VCA-P certificaat, wat het hoogst haalbare certificaat is op vlak van veiligheid, maakt dit dan ook duidelijk.

Geschiedenis

ATF is een modern en vooruitstrevend familiebedrijf dicht bij de Antwerpse haven. Het bedrijf werd in 1960 opgericht en telt momenteel een honderdtal medewerkers.

ATF verzorgt infrastructuurwerken voor verschillende bedrijven, voornamelijk in de (petro-) chemische industrie. Verder voeren we ook werken uit voor de Vlaamse overheid in diverse steden en gemeenten in en rond Antwerpen.

 

Een bijkomende activiteit is recycling: ATF behandelt allerlei soorten puin tot granulaten die men voor verschillende doeleinden kan hergebruiken. Dankzij een hoog opgeleid en trouw personeelsbestand, gecombineerd met een up-to-date, goed onderhouden machinepark maakt ATF het verschil. Van oprichter Kees Frijters tot Mieke, gedelegeerd bestuurder sinds 2014, is de familie steeds trouw gebleven aan haar oorspronkelijke waarden en troeven.