Onze mensen

Maarten, vrachtwagenchauffeur

“We werken in een klein en gezellig ploegje.”

John, meestergast

“De samenhorigheid onder de mensen is erg groot, het is een tof team.”

Dave, vakman wegenbouw

“We hebben modern materieel en dat is leuk om mee te werken !”

Marcel, machinist

“Onze werven zijn steeds dichtbij, makkelijk bereikbaar en het vervoer is goed geregeld.”

Sinterklaasfeest

Elk jaar (eind november) komt de Sint en zijn Pieten op bezoek bij ATF. Er wordt telkens rond een thema gewerkt, waar alle ATF-kids t.e.m. 10 jaar aan kunnen deelnemen. Zo beleven zij, samen met de ouders een leuke namiddag met leuke cadeau’s en veel lekkers …

Personeelsfeest

Ieder 1,5 jaar organiseert ATF een personeelsfeest voor zijn werknemers en hun partner. Telkens wordt er rond een ander thema iets leuks gedaan, zo kan ATF zijn werknemers bedanken voor de goede samenwerking. 

Opleidingsweek

De eerste week na de kerstvakantie in januari, organiseert ATF een opleidingsweek waarin “iedereen” een individueel opleidingsprogramma op maat heeft. Dit doen we zodat je kunt blijven bijleren, maar je blijft ook in orde met alle nodige vergunningen, vereiste attesten, certificaten, en bewijzen.

Sportactiviteiten

Elk jaar neemt ATF ook deel aan loopwedstrijden en het WK Buikschuiven.  Dit zijn evenementen waar alle ATF’ers vrijblijvend aan kunnen deelnemen.

Halfjaarlijkse KVGM-dag

De laatste dag voor het bouwverlof organiseert ATF een zesmaandelijkse vergadering voor al zijn ATF’ers. Deze dag staat telkens in het thema van veiligheid. Aangezien dit op een interactieve manier gebeurd, is dit een leuke teambuilding activiteit om de vakantie mee te starten. 

Fotoshoot kids

ATF gaat creatief om met zijn marketing daarom organiseren wij om de paar jaar een fotoshoot met de kinderen van ATF. Deze foto’s gebruiken we dan voor commerciële doeleinden zoals campagnes, affiches, onze website, sociale media enzovoort.   

Dag zonder schoofzak

Jaarlijks krijgt ATF een evaluatie van zijn klanten. Wanneer de evaluaties positief zijn trakteert ATF op een lekkere lunch voor alle werknemers op de werven. 

Opleidingen

Kan ik doorgroeien? Bij ATF zit zoveel talent dat we op regelmatige tijdstippen interne vak-opleidingen organiseren. Onze meest ervaren ATF’ers geven met veel enthousiasme hun kennis door aan jou als je tenminste nog iets wilt bijleren natuurlijk. Als jij potentieel hebt, dan blijven wij daar constant in investeren. Wij halen het beste uit jou naar boven. Jij bent immers onze belangrijkste troef!