Stage bij ATF

Zoek jij een stageplaats?

ATF is een modern wegenbouwbedrijf uit Antwerpen.
Wat wij allemaal doen? Wij zorgen ervoor dat overstromingen vermeden kunnen worden. We leggen nieuwe, veiligere kruispunten aan waardoor er minder files ontstaan. We zorgen voor de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel, met daarop een waterdoorlatende nieuwe weg in jouw straat. Maar ook leggen we grote rioleringsbuizen aan om fabrieksinstallaties te kunnen koelen, of bufferbekkens om het regenwater op te vangen… Dit alles en nog veel meer innovatieve projecten is waar we ons bij ATF dag in dag uit op toeleggen. Onze werven situeren zich vooral in en rond de haven van Antwerpen.

We werken met de aller modernste, ergonomische, computergestuurde technieken & machines.

Bij ons vind je stoere mannen en vrouwen die graag buiten zijn en er niet vies van zijn om hun handen vuil te maken.

En binnen? Daar vind je bijvoorbeeld technische calculators en werkvoorbereiders. Zij maken graag technische berekeningen en kostprijs calculaties en dit met onze modernste software programma’s.

Ze zorgen voor de voorbereiding van de werken in uitvoering.

Of misschien heb jij meer interesse in de afdeling HR & personeel, boekhouding, kwaliteit-veiligheid & milieu, office management of werf administratie?

Kom bij ons ontdekken waar jouw passie écht naar uitgaat. Of kom er bij ons achter wat  jouw competenties écht zijn?

ATF is een écht, no nonsense familiebedrijf waar "een gelukkige werknemer de juiste weg is naar een tevreden klant". Dit jaar nog ontvingen we het certificaat ‘Great Place To Work’. Bij ATF ervaar je autonomie, grote verbondenheid met elkaar en wordt er gezocht wat jouw beste competenties zijn. Daar willen we op focussen om jou bij te scholen en te laten doorgroeien.

Bij ATF kan er veel, maar je moet er natuurlijk zélf ook iets van maken! Jouw toekomst is jouw verantwoordelijkheid.

Profiel

Je volgt een opleiding in de richting waar je stage voor wilt komen lopen. Liefst een langlopende stage. Idealiter beschik je over een rijbewijs B.

Aanbod

Het zijn allemaal interessante jobs bij ATF, wat je ook doet. Je hebt contact met de ATF collega’s, onze klanten en leveranciers.
Er is veel variatie in de job; er is geen dag hetzelfde. Aan de hand van je stage opdracht geven wij jou de kans om autonoom te werken en vorm te geven aan je takenpakket.

Word jij ook mee een belangrijke schakel in onze organisatie?


Stage bij ATF?

Je komt terecht in een gezond bedrijf met fijne collega's die samenwerken als één familie. Onze ATF-ers  halen elke dag het beste uit zichzelf, ze zijn trots op hun werk, beleven plezier op  de werkvloer en hebben vertrouwen in elkaar. Ze werken met top materieel en gereedschap, er heerst een no-nonsens mentaliteit en we hebben korte lijnen. We vinden het vooral belangrijk dat je bij ATF geen nummer bent.