Werken bij ATF

Waarom kiezen voor ATF?

We houden van een ‘no-nonsense’ mentaliteit en korte lijnen. Investeren graag in “onze mensen”, omdat we willen dat jouw deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling tot hun recht komen. We houden ons bezig met boeiende projecten, en de corebusiness van de wegenbouw.

Heel veel afwisseling, bij ons zijn écht geen 2 dagen hetzelfde. Werken met vaste teams/ploegen, en in verband met de veiligheid spreken je collega’s allemaal Nederlands. Hoge tevredenheid, dus weinig personeelsverloop. Ook jouw collega’s zijn gemotiveerd, enthousiast en gaan dagelijks met plezier naar hun werk. Luisteren graag naar jouw mening, ideeën en inbreng. Jij bent immers de specialist op jouw vakgebied. Een vast contract van onbepaalde duur. Loon naar prestatie, en altijd op tijd. Veel extraatjes, voordelen en premies en goede extra sociale regelingen. Zowel interne als externe opleidingen zijn mogelijk. Geen ingewikkelde papierenrompslomp, die regelt Tinne voor je. Weinig verlet in de winter.Toffe bedrijfsactiviteiten - teambuilding. Filevrije werkomgeving omdat we alleen regionaal werken.

Nee nee, je droomt niet…. Bij ATF is dit écht zo! Vraag het aan onze ATF-ers. Bij ATF kan er veel, maar je moet er natuurlijk zélf ook iets van maken! Jouw toekomst is jouw verantwoordelijkheid.

Onze mensen

We werken in een klein en gezellig ploegje.

Maarten, vrachtwagenchauffeur

De samenhorigheid onder de mensen is erg groot, het is een tof team.

John, meestergast

We hebben modern materieel en dat is leuk om mee te werken !

Dave, vakman wegenbouw

Onze werven zijn steeds dichtbij, makkelijk bereikbaar en het vervoer is goed geregeld.

Marcel, machinist

Sinterklaasfeest

Welk kind kijkt hier niet naar uit? Jaarlijks (eind november) komt de Sint en zijn ondeugende Pieten op bezoek bij ATF. Een hilarische, spannende interactieve namiddag voor de ATF-kids t/m 10 jaar met na afloop een prachtig cadeau en veel lekkers. 

Personeelsfeest

ATF, of beter gezegd… AlTijd Feest…. Ja, dat kunnen ze, een feestje organiseren. Originele thema’s, lekker eten, en wat een sfeertje. Elk 1 ½ jaar een spetterende feestavond voor alle ATF-ers mét hun partners, of een familiedag voor het hele gezin. Het is steeds weer een verrassing en tot in de puntjes verzorgd. Niet te missen.

Opleidingsweek

De eerste week na de kerstvakantie in januari, organiseert ATF een hele week opleidingen waarin “iedereen van ATF” een individueel ‘op maat gemaakt’ opleidingsprogramma krijgt. Dit doen we zodat je kunt blijven bijleren, je ontwikkelen. Maar je blijft ook in orde met alle nodige vergunningen, vereiste attesten, certificaten, en bewijzen zoals Code 95, VCA ….

Tijdens de opleidingsweek zijn ook alle dranken & maaltijden voor alle ATF-ers de hele dag volledig verzorgd.

Sportactiviteiten

Samen fit, hoe tof is dat?

ATF-ers zijn fysiek tip-top in orde, en houden van sporten. 
Loopwedstrijden, Bedrijfs-Triatlons, WK Buikschuiven, … tal van evenementen waar alle ATF’ers vrijblijvend aan kunnen deelnemen of ze komen de deelnemende collega’s supporteren. 

Halfjaarlijkse KVGM-dag

Dit is écht een specialeke. Daar heb je vast in de media al over gehoord. De dag voor en bouwverlof en de dag voor het kerstverlof hebben we met àlle ATF-ers  een interactieve opleidingsdag in het thema Kwaliteit, Veiligheid, Gezond of Milieu. Een originele afsluiter in de vorm van teambuilding-activiteit die we steeds volledig zélf met ons ATF-team in elkaar steken. Ook de catering deze dag is weer op en top in orde. 

Fotoshoot kids

Marketing, branding, Social Media, ook ATF is hier actief mee bezig. Tal van ATF-ers en hun gezin werken hier graag aan mee. Om een voorbeeld te geven, elke 5 jaar organiseren wij een fotoshoot met de “mini ATF-ers”. Ze worden deze dag allemaal aangekleed als échte ATF-ers voor een professionele fotoshoot. Deze foto’s gebruiken we dan voor commerciële doeleinden zoals kalenders, campagnes, affiches, onze website, sociale media enzovoort. Hoe leuk is dat? Dat jouw zoon bij de klant op zijn bureau hangt? En ja natuurlijk, mogen de kids deze outfits van deze houden.

Dag zonder schoofzak

Geen boeterhammen meenemen dus? Klopt, als tenminste de scores goed zijn. Jaarlijks wordt ATF geëvalueerd door haar klanten. Wanneer de evaluaties positief zijn trakteert ATF op een lekkere lunch voor alle werknemers op de werven. Tijdens deze lunch wordt jouw klant zijn evaluatie uitgebreid met je besproken.