Verhardingen

Wegenwerken omvatten bij ATF alle oppervlakteverhardingen en funderingsvoorzieningen. Hebt u nood aan een parking, plein, pad of weg? Of is uw bedrijf gebaat bij een vloer (al dan niet vloeistofdicht of reflecterend), laadplatform of tijdelijke verharding? ATF zorgt voor stabiliteit en aanleg met een groot gamma aan materialen.

Waarop aandacht vestigen bij wegenwerken?

  • Een goede fundering voorkomt verzakkingen.
  • De stabiliteit van en het type ondergrond en belasting bepalen de laagdikte en materiaalkeuze.
  • ATF streeft altijd naar een homogene opbouw en goede verdichting.

Uit welke types wegverhardingen kunt u kiezen?

 

Bestratingsmaterialen Begrijp hieronder: klinkers, al dan niet waterdoorlatende tegels en betonplaten. Telkens in een waaier aan kleuren, reflecties, afmetingen en patronen.

Asfalt De belasting, toepassing van de weg en uw gewenste afwerkingsgraad bepalen de laagdikte, het asfalttype en de werkwijze: in één laag of meerdere, machinaal of met de hand.

Beton Wegen bestaan zowel uit gewapend als ongewapend beton. Het doel van uw weg bepaalt de samenstelling van het beton en welke hulpstoffen uw asfalt ten goede komen.
Enkele mogelijkheden waarin u beton toepast: gekleurde fietspaden, kantopsluitingen met glijbekisting, vloeistofdichte verhardingen voor tankstations en industrie.

Tijdelijke verhardingen ATF voorziet uw oppervlakken ook van steenslag, gerecycleerde granulaten en betonplaten.

Werken met ATF?