Certificaten

Kwaliteit ISO 9001: 2015

Het volledige productieproces verloopt volgens strikte procedures. Onze interne procedures worden nauwlettend bewaakt en regelmatig in vraag gesteld om de efficiëntie en effectiviteit te verbeteren. Zo is er een sterke controle om de kwaliteit steeds te garanderen en onszelf steeds te verbeteren!

Milieu ISO 14001: 2015

ATF heeft een bijzondere aandacht voor het milieu en duurzaam ondernemen. Zo hechten we veel belang aan de beheersing van afvalstromen, het reduceren van ons brandstofverbruik en het vermijden van bodem- en waterverontreiniging.

Veiligheid VCA-P: 2017/6.0

Het garanderen van de veiligheid voor onze medewerkers is een absolute prioriteit van ATF. Jaarlijks besteedt ATF ruime aandacht aan diverse veiligheidsopleidingen, maandelijkse toolboxmeetings, PBM’s, enzovoort zodat veilig werken geen opgave is, maar een evidentie! Ons VCA-P certificaat, wat het hoogst haalbare certificaat is op vlak van veiligheid, maakt dit dan ook duidelijk.

Vervoerder & inzamelaar afvalstoffen

Het vervoer en het inzamelen van afvalstoffen is al jaren aan strenge regels gebonden. Recent legde de Vlaamse milieu wetgeving (VLAREMA) een aantal bijkomende verplichtingen op voor de vervoerders én voor de inzamelaars van afvalstoffen. Omdat ATF ook uw gevaarlijke afvalstoffen (teerhoudend asfalt, asbestafval, vervuilde grond of steenpuin, straalgrid,…) transporteert, werd het ATF-kwaliteitsborgingsysteem door een onafhankelijke keuringsinstelling gekeurd. De ATF-registraties bij OVAM (de Openbare Vlaamse Afvalstoffen Maatschappij) als vervoerder én inzamelaar werden dan ook verlengd. Hierdoor kan ATF dus ook de komende jaren uw partner blijven voor het kwaliteitsvol en efficiënt afvaltransport!

Great Place to Work

Jaarlijks spenderen we gemiddeld 1576 uur op het werk. De manier waarop we samenwerken en plezier hebben met onze collega’s, bepaalt een groot deel van onze werkervaring. Goede werkplekken zijn organisaties waar mensen vertrouwen hebben in het management, trots zijn op hun job en plezier beleven op het werk. Het onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door het Great Place to Work® Institute Belgium in samenwerking met Vlerick Business School en mediapartner Jobat/Mark Magazine.

Ecovadis

ATF werd geauditeerd door EcoVadis en ontvangt een zilveren erkenning! De EcoVadis audit toont aan dat de ATF duurzaamheidsverbintenissen en -prestaties onderscheidend zijn. 
Een resultaat waar we trot mee uitpakken.