Waarom kiezen voor ATF?

Bij ATF ben je ’s avonds op tijd thuis want we kiezen er heel bewust voor om altijd dicht bij huis te werken en dit gewoon tijdens de normale daguren. Geen lange rijtijden dus en ook geen weekendwerk.

Wat nog meer? Bij ATF staan een no-nonsensementaliteit en korte lijnen voorop. We investeren graag in jou en je collega’s. Want jouw vakkennis, persoonlijke ontplooiing, enthousiasme en werkplezier zijn een belangrijke voorwaarde voor de corebusiness van ATF: hoge kwaliteit leveren in de brede branche van de wegenbouw. En dit op de meest veilige manier voor gebruiker en werknemer.

We luisteren

We luisteren graag naar jouw mening, ideeën en inbreng. Jij bent immers de specialist op jouw vakgebied.

Correcte compensatie

Een vast contract van onbepaalde duur, loon naar prestatie en altijd op tijd betaald. Veel extraatjes, voordelen, premies en extra sociale regelingen.

Weinig papierwerk

Geen ingewikkelde papierenrompslomp, die regelt Tinne voor je.

Hechte teams

Werken met vaste teams/ploegen en in verband met de veiligheid spreken je collega’s allemaal Nederlands. Toffe teambuildingsactiviteiten.

Sectorvoordelen

Onze chauffeurs worden volgens de CAO van de bouw betaald en profiteren mee van de vele voordelen.

Nee nee, je droomt niet…. Bij ATF is dit écht zo!

Vraag het aan onze ATF'ers. Bij ATF kan er veel, maar je moet er natuurlijk zélf ook iets van maken! Jouw toekomst is jouw verantwoordelijkheid.

Onze mensen

Dichtbij huis, mooie gezinsbalans, familiaal gevoel en leuke teams!

Jorne, vrachtwagenchauffeur

De samenhorigheid onder de mensen is erg groot, het is een tof team.

John, meestergast

We hebben modern materieel en dat is leuk om mee te werken!

Dave, werfleider

Onze werven zijn steeds dichtbij, makkelijk bereikbaar en het vervoer is goed geregeld.

Marcel, kraanmachinist

Sinterklaasfeest

Welk kind kijkt hier niet naar uit? Jaarlijks (eind november) komt de Sint en zijn ondeugende Pieten op bezoek bij ATF. Een hilarische, spannende interactieve namiddag voor de ATF-kids t/m 10 jaar met na afloop een prachtig cadeau en veel lekkers. 

Personeelsfeest

ATF, of beter gezegd… AlTijd Feest…. Ja, dat kunnen ze, een feestje organiseren. Originele thema’s, lekker eten, en wat een sfeertje. Elk 1 ½ jaar een spetterende feestavond voor alle ATF-ers mét hun partners, of een familiedag voor het hele gezin. Het is steeds weer een verrassing en tot in de puntjes verzorgd. Niet te missen.

Klik hier!

Opleidingsweek

De eerste week na de kerstvakantie organiseert ATF een op maat gemaakte opleidingsweek voor elke ATF-er. Zo kun je blijven bijleren en je ontwikkelen. Maar je blijft ook in orde met alle nodige vergunningen, vereiste attesten, certificaten en bewijzen zoals Code 95, VCA, ...

Tijdens de opleidingsweek worden dranken & maaltijden voor de ATF-ers volledig verzorgd.

Getrouwheid wordt beloond

Trouwe werknemers worden bij ATF beloond. Bij 12,5 jaar dienst krijg je een horloge en bij 25 jaar dienst organiseren we een reünie waar collega's en ex-collega's worden uitgenodigd waarmee jij de afgelopen 25 jaar hebt samengewerkt.

Sportactiviteiten

Samen fit, hoe tof is dit?

ATF-ers zijn fysiek tip-top in orde en houden van sporten. Loopwedstrijden, bedrijfstriatlons, WK Buikschuiven, … tal van evenementen waar alle ATF-ers vrijblijvend aan kunnen deelnemen of komen supporteren.

Klik hier!

Halfjaarlijkse KVGM-dag

Hier heb je in de media vast al over gehoord. De dag voor het bouw- en kerstverlof hebben we met alle ATF-ers een interactieve opleidingsdag in het thema Kwaliteit, Veiligheid, Gezond of Milieu. Een originele afsluiter in de vorm van teambuildingsactiviteit die we steeds volledig zélf met ons ATF-team in elkaar steken. Catering is deze dag weer op en top in orde.

Klik hier!

Fotoshoot kids

Marketing, branding, Social Media ook ATF is hier actief mee bezig. Tal van ATF-ers en hun gezin werken hier graag aan mee. Om een voorbeeld te geven, elke 5 jaar organiseren wij een fotoshoot met de “mini ATF-ers”. Ze worden deze dag allemaal in werkkledij gestoken voor een professionele fotoshoot.

Deze foto’s gebruiken we dan voor commerciële doeleinden zoals kalenders, campagnes, affiches, onze website, sociale media, ... Hoe leuk is dat? Dat jouw kind bij de klant op zijn bureau hangt? Natuurlijk mogen deze kids de outfit houden.

Dag zonder schoofzak

Geen boterhammen meenemen? Klopt, als tenminste de scores goed zijn. Jaarlijks wordt ATF geëvalueerd door alle klanten.

Wanneer de evaluaties positief zijn, trakteert ATF op een lekkere lunch voor alle werknemers. Tijdens deze lunch wordt de evaluatie van de jouw klant uitgebreid besproken.