Over ons

Een gelukkige werknemer is ‘de juiste weg’ naar een tevreden klant. Met ATF hebt u een partner die meedenkt, mee durft en daadkrachtig uitvoert.

Mieke Frijters | Zaakvoerder

Visie

Waarom is ATF uw robuuste partner voor al uw infrastructuurwerken?

Omdat u bij ons zeker bent van een heldere structuur, open communicatie en een doorgedrongen verantwoordelijkheidsbesef bij álle werknemers.

Uw werf heeft telkens één eigen werfleider en nagenoeg alleen ATF-medewerkers. Zo hebt u altijd één vast aanspreekpunt en spelen we kort op de bal. U herkent ATF aan zijn permanente streven naar verbetering en messcherpe oog voor veiligheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

De sterkste troef van ATF? Zijn werknemers! Met ATF hebt u een team waar collega’s in een familiale sfeer werken. ATF stelt alles in het werk om zijn werknemers tevreden te stellen én te houden. Want gemotiveerde medewerkers leveren prima prestaties. Dankzij onze opleidingen en begeleidingen op maat, voeren enkel gedreven ATF’ers uw project uit. En dit met absolute aandacht voor de ATF-kernwaarden: veiligheid en kwaliteit.

ATF-waarde

Top-materieel

U haalt met ATF een wegenbouwfirma binnen met een uiterst modern machinepark. Rollend materieel, machines, gereedschappen en werfinfrastructuur voldoen aan de nodige veiligheids-, milieu- en ergonomienormen.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onvoorzien oponthoud door technische mankementen. Want een eigen technische dienst staat dagelijks in voor onderhoud, reparatie en keuring van de hele inventaris.

Onze werfteams kennen het materieel door en door. Want voor advies rond aankopen van nieuwe infrastructuur, luisteren we niet alleen naar de preventieadviseur en technische dienst, we houden ook rekening met de feedback van de mensen die er dagelijks mee werken. Zij zijn expert in het gebruiksgemak en de ergonomie ervan.

Geschiedenis

In 1960, toen de Haven van Antwerpen volop groeide, kocht Kees Frijters zijn eerste vrachtwagen. ‘Aannemings- en Transportbedrijf Frijters’, ofwel ATF, zag het levenslicht. Snel kwam daar ook een kraan bij. Zo kreeg ATF al vlug vorm.

Certificaten

Veel van onze klanten zijn werkzaam in een risicovolle sector of in een risicovolle omgeving. Om deze klanten te garanderen van de beste service is ATF:

  • sinds 1997 officieel ISO-9001, ISO-14001 en VCA-P gecertificeerd
  • in het bezit van een internationale vervoersvergunning
  • gecertificeerd als overbrenger voor afvalstoffen OVAM
  • Copro, BENOR & CE gecertificeerd voor gerecycleerde granulaten
  • erkenning voor klasse 8 wegenbouwkundige werken
  • aangesloten bij Tracimat

Jaarlijks worden deze certificaten door een onafhankelijke instantie geauditeerd en zodoende kunt u ervan op aan dat deze hoge eisen ook voor de toekomst zijn gewaarborgd.

De Groene Weg

Duurzame innovatie kan de wereld veranderen

ATF bouwt al geruime tijd mee aan de toekomst.