Over ATF

Mieke Frijters

Zaakvoerder

“Een gelukkige werknemer, is ‘de juiste weg’ naar een tevreden klant”. We zijn graag een partner die met u meedenkt, mee droomt en mee durft!

Visie

“Dankzij een heldere structuur, open communicatie en verantwoordelijkheidsbesef, vormen wij een standvastige en trouwe partner voor al uw infrastructuurwerken.”

Door één werfleider op iedere werf te plaatsen en vooral te werken met “eigen ATF mensen”, is er steeds een vast aanspreekpunt aanwezig zodat we kort op de bal kunnen spelen indien nodig. We streven dan ook steeds naar verbetering op alle vlakken en dragen veiligheid, kwaliteit en klantentevredenheid hoog in het vaandel.

Om dit te bereiken hebben we ontzettend veel aandacht voor onze sterkste troef: onze mensen! Korte lijnen tussen onze collega’s zorgen voor de familiale sfeer waarvoor ATF bekend staat. Bij ons kan je volledig jezelf zijn. We bieden voldoende opleidingen en begeleiding op maat aan. Zo komen onze ATF’ers met plezier werken. Onze mensen zijn gebeten door de ATF-microbe en hebben oog voor onze belangrijkste kernwaarden: veiligheid en kwaliteit!

Top-materieel

ATF beschikt over een uiterst modern machinepark. Rollend materieel, machines, gereedschappen, werfinfrastructuur voldoen aan de nodige veiligheids-, milieu- en ergonomienormen. We beschikken over een eigen technische dienst die dagelijks instaat voor het onderhoud, reparatie en keuring van de hele inventaris.

Naast de preventieadviseur en technische dienst, luisteren we graag naar onze mensen die het materieel dagelijks gebruiken. Tenslotte werken zij ermee en geven zij gericht praktisch advies over de belangrijkste aspecten omtrent gebruiksgemak, ergonomie, … van de toekomstige aankopen.

Geschiedenis

In 1960, tijdens de uitbreiding van de Haven van Antwerpen kocht Kees Frijters zijn eerste vrachtwagen en startte 'Aannemings- en Transportbedrijf Frijters'. Snel kwam daar ook een kraan bij en kreeg ATF steeds meer vorm. In 1982 kwam dochter Mieke Frijters als achttienjarige mee in het bedrijf en runde het bedrijf samen met haar elf jaar oudere broer Leon. Jammer genoeg kwam haar vader in datzelfde jaar op jonge leeftijd al te overlijden. Mieke & Leon bouwde ATF uit tot een prachtig, modern gekend infrastructuur bedrijf in het noorden van Antwerpen. In 2014 besloot Leon een stapje opzij te zetten en sindsdien runt Mieke het bedrijf alleen met de steun van haar uitstekend ATF (management)-team.